banner1.jpg

Vliegen met mijn kind met een verborgen handicap/beperking

Over mij
Ervaringen van reizigers

Op welke vliegvelden wordt het Sunflower keycord (h)erkend?

Vliegen met autisme

Hoe het begon.

In mijn dagelijks werk bij de afdeling Customer Care van KLM, waar ik heel lang werkte, kwam ik regelmatig verhalen tegen van gezinnen die vlogen met een kind met autisme. De problemen waar zij tegenaan liepen waren soms schrijnend. Als vader van een dochter met autisme spraken deze verhalen mij heel erg aan. Ik besloot hier iets aan te gaan doen.Geen woorden maar daden.

In November 2016 besloot ik een project op te zetten om meer bekendheid aan het onderwerp te geven bij zowel luchtvaartmaatschappijen maar ook ouders die met hetzelfde probleem liepen.

Facebook pagina


Ik besloot een community pagina te starten op Facebook om te kijken over er behoefte was aan meer bekendheid. Binnen korte tijd had de pagina meer dan 5000 volgers en het aantal groeit nog steeds.

62117939_10219294311411263_2252187193965

Op het You Tube kanaal vind je interessante filmpje over hoe diverse luchthavens omgaan met autisme. Ook verslagen van de Schiphol Autisme Tour

Het Sunflower keycord wordt nu op 174 airports (h)erkend waaronder alle Nederlandse luchthavens. Bestel nu de persoonlijke Sunflower kaart

Schiphol Autisme Tour

SCHIPHOL AUTISME TOUR: Op Zondag 27 november 2022 wordt de 24e tour georganiseerd.

Meer info en boeken klik hier

f100.jpg

Vlieg met ons mee langs alle Sunflower airports

 

Klik op het kaartje

Africa.jpg