Tuttels front.JPG

Mooie handgemaakte kussens, tafelkleden en tassen.  Noteer het bestelnummer uit de catalogus en bestel via de link.

https://docs.google.com/forms/d/1Saukasfbza5F72q5fposb1--6DW00zgbswA_feEfdDM/edit

PHOTO-2019-04-12-16-39-25.jpg

Ontwerp- en designstudio YouMind
Glunderkaartjes is onderdeel van YouMind Design. Onze grafische ontwerpster Laura ontwerpt en ontwikkelt logo’s, websites, kaarten, flyers, advertenties en complete huisstijlen voor bedrijven en particulieren. In gehandletterde ‘glunderkaartjes-stijl’, maar natuurlijk is onze ontwerpstudio in alle stijlen thuis. Ook kunt u in opdracht gehandletterde en/of geïllustreerde krijtborden en flyers (voor bijvoorbeeld winkels en restaurants) laten ontwerpen en uitvoeren. Klik op de banner voor de website.

Logo.jpg

Welkom! Mijn naam is Wietske Glaser, zelfstandig reisadviseur bij Your Travel

 

Een reisbureau met speciale aandacht voor autisme en vakanties. Voortgekomen uit mijn passie voor reizen en de zorg voor een gezin waarin autisme een grote rol speelt.

 

Een échte vakantie alleen, met het hele gezin of met uw partner. Het kan! En het is zo fijn! Dat gun ik u ook! Met mijn eigen kennis en ervaring van autisme, reizen en vakanties zoeken wij samen de ideale vakantie of reis. Ik help u van begin tot eind. Wat kan ik voor u doen? Ik help u graag. Klik op mijn logo voor meer informatie

Hakuna Matata Holidays is een plek in Griekenland die aan gezinnen; ook de ‘net iets andere’ gezinnen, met een kind met een beperking, een fijne vakantie biedt, samen of even apart van elkaar. In een ongedwongen sfeer met aandacht voor persoonlijke wensen. Een kleinschalige plek waar gasten hun eigen gang kunnen gaan of door onze unieke oppasservice van elke dag een fijne dag maken. Klik op het logo voor meer informatie

P-reizen biedt volledige begeleiding tijdens uw vakantie en/of vrijetijdsbesteding, onafhankelijk van uw zorgvraag, uw reisdoel en al uw wensen

 

P-reizen geeft een geheel nieuwe invulling aan het concept “aangepaste reizen”.

I.p.v. dat u zich moet aanpassen aan het geringe aanbod voor mensen met een beperking, staat Ú nu centraal en wordt de begeleiding aan Ú aangepast.

Klik op het logo voor meer info.

2move_color_large.jpg

2Move verzorgt reizen voor volwassenen met autisme. Onze ervaren begeleiders en de kleine reisgroepen zorgen ervoor dat het iedere keer weer een topvakantie wordt! Voor het vertrek ontmoet je je begeleiding al eens (als je dat wil), en wordt alles duidelijk afgesproken en doorlopen. Wil je een specifieke reis die voor jou op maat samengesteld wordt, dan kan dat ook. 

Bezoek zeker onze website of facebookpagina eens om op de hoogte te blijven van onze nieuwe reizen!

Website: www.2-move.be/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/2Movevzw/

Elke dag opnieuw alles geven, nooit zal de evolutie van de keuken stoppen. Elke dag opnieuw zijn wij bezig met het verder perfectioneren van wat we de dag ervoor hebben gepresenteerd.
Zo evalueer je gestaag tot iets dat vernieuwend en verfrissend is.”

Wij hopen u graag een keer te mogen ontvangen in ons restaurant in de Kleine Houtstraat 3 in Haarlem.

 

Wij zijn geopend 7 dagen per week vanaf 17:30 uur.

Klik op het logo voor meer informatie.

Levantjes Kinderopvang is een professionele kinderopvang organisatie met 3 vestigingen in Amsterdam Noord (NSO) en Amsterdam West (KDV en NSO). Regelmatig zijn zij op zoek naar pedagogisch medewerk(st)ers. Klik op de advertentie voor de vacatures.

Junior Service Amsterdam kinderdagverblijf

Voor de eerste stapjes is uw kind bij JSA in goede handen. Een eerste impressie kunt u opdoen middels deze website. Bent u enthousiast geworden, neem dan contact met ons op. Klik op het logo voor meer info

Het unieke concept van Resett zit in het maatwerk voor de begeleiding van jongeren en (jong-)volwassenen met bijzondere noden, omwille van ASS, ADHD, ADD, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit,…..
De begeleiding begint reeds voor vertrek en zet zich verder tot na de reis. Klik op het logo voor meer informatie

© 2017 Vliegen met autisme

Bel mij:

06-11294603

adres:

Bervoetsbos 249 2134 PR Hoofddorp