Activiteiten

Schiphol Autisme tour

​Regelmatig organiseren wij de Schiphol Autisme Tour. Dit is een exclusieve rondleiding waar wordt uitgelegd wat je allemaal kunt verwachten als je gaat vliegen. Het eerste deel wordt verzorgd door drie KLM stewardessen die laten zien hoe het inchecken gaat, waar je koffer naar toe gaat en een bezoek aan de assistentie balie. Daarna checken we in voor een bus tour over Schiphol.  Je komt alles te weten over het wel en wee van een vliegveld. De tour duurt een uur. De bus is exclusief voor ons dus er wordt rekening gehouden met het autisme van de kinderen

Lezing " vliegen met autisme "

Ik ben beschikbaar voor het geven van lezingen over het onderwerp vliegen met autisme. In twee uur vertel ik wat u allemaal kunt doen om de reis met zo weinig mogelijk prikkels en zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

DPNA Button

Omdat autisme vaak van de buitenkant niet te herkennen is voor luchthaven personeel en bemanning heb ik een kleine bescheiden button gemaakt. Zo weet men dat het hier een passagier met autisme betreft en kan men hier rekening mee houden.

Vliegen met autisme poster.

De autisme poster bevat 10 tips voor luchtvaart personeel hoe om te gaan met passagiers met autisme. Inmiddels hangt de posters al op enkele luchthavens in de rust ruimtes van het personeel. Ook gebruiken luchtvaartmaatschappijen de poster in hun training.

© 2017 Vliegen met autisme

Bel mij:

06-11294603

adres:

Bervoetsbos 249 2134 PR Hoofddorp